El desnonament es va aturar fa uns dies. Foto: Arxiu

Una família de Barberà que havia de ser desnonada el passat divendres 31 de març finalment no perdrà casa seva. Finalment, el desnonament es va poder aturar gràcies a la intermediació dels Serveis Socials de l’Ajuntament, els quals van rebre la notificació el dia anterior a les tres de la tarda del Jutjat de Primera Instància 4 de Cerdanyola que confirmava que Bankia havia acceptat la suspensió de l’execució hipotecària que el consistori reclamava.

Així doncs, segons confirmen fonts municipals en un comunicat, “Bankia ha arribat a un acord amb la família perquè aquesta pugui continuar residint al seu habitatge habitual”. Des de l’Ajuntament, a més d’agrair la tasca dels treballadors dels Serveis Socials Municipals i el Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge, a més d’altres àrees del consistori, han volgut mostrar el seu agraïment a la PAH per la seva col·laboració.

Segons diuen des de l’Ajuntament, la tasca de la plataforma “ha estat clau per a la resolució del cas”, a la qual feliciten també “per la crida a la mobilització en cas que no s’hagués aturat el procés”. El consistori també dóna les gràcies “a tots els veïns i veïnes de Barberà que han mostrat la seva solidaritat amb la família i han ajudat a fer difusió del comunicat”.

El consistori també ha reiterat en el comunicat emès la seva decisió de no treballar amb bancs que executin desnonaments contra veïns en situació d’exclusió residencial i la seva voluntat d’obrir la porta a la negociació amb entitats bancàries que mantenen habitatges buits a la ciutat.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram