El Ple es va celebrar dijous 26 de gener. Foto: Ajuntament

El Ple municipal del passat dijous 26 de gener va votar unànimement les cinc mocions presentades per les diferents forces polítiques. La primera, presentada per Ciutadans, estava a favor d’incentivar l’ús de vehicles elèctrics i híbrid, a més de la renovació de la flota municipal. La segona insta a reclamar a la Generalitat un protocol específic contra l’assetjament escolar i la va presentar Ara Decidim.

La tercera, presentada pels socialistes, vol impulsar la integració de Ripollet a la primera corona tarifària dels transports públics, que suposaria una rebaixa de la meitat del cost del bitllet. La quarta moció, també presentada pel PSC, demanava la creació d’un Consell dels mitjans de comunicació municipals, per tal de garantir la transparència i independència dels mitjans locals.

Pel que fa a la cinquena, presentada per la regidora no adscrita Mònica Laborda, també va comptar amb el suport de tots els grups municipals, a excepció del Partit Popular. Feia referència a donar suport als afectats i afectades per les clàusules sòl a les seves hipoteques.

Durant la sessió també es va aprovar la pròrroga del contracte del servei de neteja amb l’empresa Servicios Especiales de Limpieza, SA (Selsa), que s’encarrega dels edificis municipals i els seus patronats. Aquest punt va comptar amb les crítiques del PP i el PDECat.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram