La gestió de l’aparcament ha estat fallida. Foto: Google Maps

Tot i que a finals de desembre semblava que la dissolució de l’empresa mixta Cerdanyola Aparca estava més a prop, finalment no ha estat així i no ha tirat endavant. El Ple extraordinari del 28 de desembre que havia d’aprovar els tràmits necessaris per poder-ho fer realitat es va acabar desconvocant contra tot pronòstic. Era l’últim dia que hi havia de marge per fer-ho.

Minuts abans de la celebració de la sessió plenària, la secretària general de l’Ajuntament va emetre un informe que alertava que l’aprovació del punt que es portava al Ple podria ser considerat delicte. Segons expliquen fonts del consistori, “davant d’aquesta possibilitat, l’alcalde Carles Escolà va considerar oportú desconvocar el Ple i procedir al millor estudi de la proposta d’acord que es preveia en l’ordre del dia”.

UN DEUTE DE MÉS DE 5 MILIONS
Per fer realitat la dissolució de Cerdanyola Aparca calia fer una modificació del pressupost municipal amb l’objectiu que el consistori disposés de 3,4 milions d’euros per assumir els costos de la liquidació de l’empresa. La gestió de l’aparcament soterrat de l’Ajuntament no va funcionar i es va arribar a generar un deute de més de 5 milions d’euros.

El novembre el Ple va aprovar la mesura amb els vots de Compromís, ERC, CiU i ICV-EUiA. PSC, C’s i PP es van abstenir.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram