Membres del Club de Jubilats al Parlament. Foto: Twitter (@DesDeRipo)

La reivindicada residència i centre de dia per a la gent gran de Ripollet ha fet un pas més per fer-se realitat. El passat 14 de desembre la Comissió d’Afers Socials i Famílies del Parlament va aprovar una resolució a favor d’iniciar l’esperat projecte.

La resolució havia estat presentada pel grup municipal del Partit Popular i inclou tres punts. “Els dos primers punts es van aprovar per unanimitat”, recorda a Línia Vallès José Luis Fernández, president del Club de Jubilats i Pensionistes del municipi. Aquests punts feien referència a “prendre en consideració la necessitat” de l’equipament “per donar resposta a les necessitats detectades a Ripollet”, per una banda. Per l’altra, insta a “iniciar les gestions i tramitacions necessàries, conjuntament amb l’Ajuntament” per fer-ho realitat.

En el tercer punt, però, Junts Pel Sí es va abstenir, ja que insta a incloure el projecte als pressupostos del 2017. “De tota manera, totes les forces polítiques reconeixen la necessitat, encara que no pugui incloure’s als comptes d’enguany”, afegeix José Luis Fernández.

El 19 de gener es reuniran tots els socis del Club de Jubilats en assemblea general per valorar la situació, segons avança Fernández, el qual explica que es va reunir amb l’alcalde Osuna i el va felicitar. “Es va comprometre també a sol·licitar una reunió amb la consellera Dolors Bassa”, afegeix Fernández.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram