Carot, al mig, en una xerrada de presentació d’Earth Sutra. Foto: Twitter

El director cerdanyolenc Jordi Carot sabrà el 14 de desembre si el seu documental Earth Sutra, dirigit conjuntament amb José Sáenz de Heredia, passa a la següent ronda dels Premis Goya. La pel·lícula és candidata en vuit categories dels premis, entre les quals a millor director debutant, a la qual aspirarien Carot i Sáenz de Heredia.

El pròxim 14 de desembre, l’Acadèmia espanyola de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques anunciarà els nominats de cada categoria, que es disputaran l’estatueta en la cerimònia que se celebrarà el 4 de febrer.

El documental Earth Sutra és un retrat de la supervivència en l’exili al Tibet. Els dos directors aborden com la cultura tibetana pot influir positivament en el nostre planeta davant els reptes i les crisis existents així com els que vindran al llarg del segle XXI.

La cinta també és candidata a les nominacions de millor pel·lícula, millor documental, millor guió original, millor música original, millor direcció de fotografia, millor muntatge i millor so.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram