Una imatge d’arxiu del regidor Ramon Cos. Foto: Ajuntament

Avui, dilluns 13 de juny, el regidor de Cultura, Entitats i Ciutadania, Ramon Cos, ha presentat la seva dimissió com a regidor i com a responsable de totes les delegacions i competències que li corresponien com a membre de l’equip de govern de l’Ajuntament. Segons explica en un comunicat el consistori, la dimissió s’ha produït arran d’una possible irregularitat detectada en l’expedient de justificació d’una subvenció concedida a una entitat cultural.

Des de l’Ajuntament asseguren que “la ràpida reacció que s’ha tingut pel que fa a aquesta qüestió és una mostra del compromís de l’equip de govern cap a les bones pràctiques respecte a la gestió i la transparència en la funció pública”. El consistori, a més, remarca que estan “treballant per trobar una solució a totes les responsabilitats que es derivin d’aquest fet”.

Ramon Cos (ERC-AM) era regidor de Cultura, Entitats i Ciutadania des del maig del 2015 i fa uns mesos va ser nomenat president del Consorci de Normalització Lingüística del Vallès Occidental. Uns càrrecs als quals ara ha hagut de renunciar. Demà en roda de premsa es donaran més detalls de la decisió.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram