El barberenc marxarà cap al Canadà a l’estiu. Foto: Ajuntament

L’any vinent el barberenc Iker Rodríguez cursarà Grau 11 (l’equivalent a primer de Batxillerat) al Canadà, on viurà amb una família d’acollida. Rodríguez ha aconseguit una de les beques de la Fundació Amancio Ortega destinades a facilitar l’aprenentatge de l’anglès i la immersió en la cultura estrangera a jovent d’instituts i col·legis espanyols durant un any acadèmic. El barberenc ha estat escollit entre les més de 7.700 sol·licituds presentades.

Actualment, Iker Rodríguez estudia quart d’ESO a l’institut Can Planas, on asseguren que és “un jove amb moltes inquietuds que feia temps que volia estudiar i perfeccionar el seu nivell d’anglès formant-se a l’estranger”. Rodríguez reconeix que va ser ell mateix qui va prendre la iniciativa de sol·licitar la beca i va cercar informació amb el suport de la seva família i el centre educatiu.

Des de l’Ajuntament asseguren que el jove ha aconseguit l’ajut “gràcies al seu notable expedient acadèmic i la destresa que va mostrar en les proves per accedir a la beca, a la qual van optar milers d’alumnes de Secundària de tot Espanya”. Iker Rodríguez marxarà cap al Canadà aquest mateix estiu.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram