La Generalitat planteja ampliar el Palau Ausit. Foto: Google Maps

Ripollet necessita un quart institut. Almenys així ho creu l’Ajuntament i així ho ha fet saber el regidor d’Educació, Oriol Mor, al director de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental, Lluís Baulenas. Des del Departament d’Ensenyament plantegen fer obres d’ampliació a l’institut Palau Ausit, però Mor remarca que la millor opció seria tenir “un nou institut que també pogués acollir altres serveis educatius com ara l’escola d’adults, una escola de música o una escola oficial d’idiomes”. En aquest sentit, l’Ajuntament s’ha ofert a buscar finançament i seguir plantejant la idea a estaments superiors.

La Plataforma d’AMPA de Ripollet també ha reclamat la construcció d’un nou institut amb diferents accions reivindicatives en les quals han participat un gran nombre de veïns.

Durant aquest mes hi ha prevista una nova reunió amb el director de Serveis Territorials per planificar com encabir els nous alumnes de secundària per al curs 2016-2017. A més, l’Ajuntament ha demanat a la Diputació un estudi de planificació educativa per als pròxims quatre anys, que esperen tenir enllestit entre els mesos de gener i febrer. De moment, la Generalitat ha avançat que de cara al curs vinent no hi ha problemes de capacitat per a P3 i que no es tancarà cap aula, com està passant a altres municipis.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram