Inditex està interessat en unes parcel·les del Centre Direccional. Foto: Ajuntament

Era una informació verídica: Inditex està interessat en unes parcel·les del Centre Direccional. Així ho ha confirmat recentment el director del Consorci, Pere Solà, a l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, el qual ja ha expressat el seu malestar per haver conegut aquest fet a través de la premsa i no haver estat informat prèviament pel Consorci.

Es tracta d’uns terrenys propietat de l’Incasòl que aquest ens hauria de posar en licitació. El govern municipal manifesta la seva prudència davant la notícia i espera rebre tota la informació respecte a la tramitació de la venda de les parcel·les, així com les característiques del centre productiu que s’hi instal·li.

NOVA NAU DE MACULART
Per altra banda, el Grup Maculart, firma de referència en la impressió de packaging industrial de farmàcia, ha anunciat recentment que ha comprat una nova nau de 500 metres quadrats a Cerdanyola. La nau està ubicada al costat de la seva actual seu, al polígon industrial La Clota, i li servirà exclusivament per a emmagatgematge.

Amb tot, dos moviments que confirmen l’interès creixent del món empresarial envers una Cerdanyola que es consolida com a reclam.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram