Gallego era regidor des del 1999. Foto: PP

El regidor del PP a l’Ajuntament i president del grup municipal, Adolfo Gallego Serrano, va morir la setmana passada a Sabadell a l’edat de 63 anys. Gallego era regidor des de l’any 1999, i des d’aleshores havia format part de l’arc plenari, on havia ocupat diferents càrrecs a comissions informatives, com ara la de Serveis Socials o la de Cultura, Entitats i Ciutadania. A més, el popular era patró de la Fundació Barberà Solidària, una entitat promoguda per l’Ajuntament que té com a finalitat “la solidaritat entre els pobles”, segons es pot llegir al web municipal.

Per altra banda, Gallego va ser el president de la Mesa d’Edat durant la constitució del nou Ple del Consell Comarcal.

Les exèquies del polític es van celebrar el passat dia 8 al matí a la parròquia de Santa Maria de Barberà, on va arribar fa anys provinent de la localitat toledana d’Alcázar de San Juan, on va néixer l’any 1952.

El govern local va decretar dos dies de dol oficial, durant els quals les banderes als espais públics van onejar a mitja asta i les de l’interior dels edificis van lluir un crespó negre en senyal de dol. L’alcaldessa i la corporació municipal van voler expressar el seu condol “per aquest dolorós decés”, així com el seu grup municipal, que va lamentar a les xarxes socials la seva “pèrdua irreparable”, i a on van agrair Gallego per “tots aquests anys inoblidables”, durant els quals va fer de la formació “un gran partit”.

El substitut de Gallego al Ple, seguint la llista electoral del PP a les municipals, seria, en principi, Alejandro Domènech.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram