Prop de 6.000 persones van gaudir del Tastem Barberà. Foto: Línia Vallès

La primera mostra gastronòmica de la ciutat, Tastem Barberà, ha registrat un gran èxit d’assistència. Prop de 6.000 ciutadans es van apropar fins a la plaça García Lorca per gaudir d’aquesta mostra que aglutinava l’àmplia oferta gastronòmica que es pot trobar a la ciutat. Els assistents a la fira van poder degustar centenars d’especialitats de tapes i plats locals que van mostrar la cuina de qualitat que es fa a Barberà.

Aquest primer Tastem Barberà va comptar amb la participació d’una dotzena de restauradors barberencs que van instal·lar punts de degustació, en els quals es podia gaudir del menjar mitjançant l’adquisició de tiquets que incloïen la beguda. La Mostra també va comptar amb un ambient chill-out amb música en directe.

RUTA DE LA TAPA
El Tastem Barberà coincideix amb la Ruta de la Tapa que es porta a terme fins al 9 de juny.

Com cada any, els barberencs podran prendre una tapa i una beguda per 2,5 euros i disposaran d’un carnet amb caselles. Una vegada segellades les 11 caselles i lliurat el carnet a les urnes dels diferents establiments de la ruta o a la seu de Barberà Comerç Urbà, entraran al sorteig de diferents premis, com sopars per a quatres o dues persones.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram