Bona acollida a la nova ubicació del Ripostock. Foto: Àngel Esteve

La trentena de botiguers que van participar en la darrera edició del Ripostock s’han mostrat molt satisfets amb la nova ubicació de la fira.

En aquesta ocasió, la fira d’estocs i promocions que organitza la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme, s’ha ubicat a la rambla de Sant Jordi i ha comptat amb la instal·lació de carpes que, segons la presidenta de la UBR, Carme Grau, “han donat un nou aire a la fira”. “La nova ubicació ha anat molt bé”, assegura.

Tot i aquestes valoracions positives, els comerciants han lamentat que “el volum de les vendes no ha estat tan bo com s’esperava en un principi”.

Durant aquesta edició del Ripostock, els assistents van poder trobar tot tipus de productes com roba d’adults i infantil, electrodomèstics, llibres, estètica i serveis educatius, entre altres.

A banda de la variada oferta comercial, la UBR va comptar amb la col·laboració de La Careta Teatre, que va fer tallers de papiroflèxia i maquillatge. A més, també es van instal·lar llits elàstics per als més petits i es van fer una sèrie d’activitats paral·leles que van ser un èxit.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram