Parc de l'Alba

Terrenys venuts a Premier. Foto: Incasòl

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut per 11 milions d’euros a la promotora Premier un solar residencial per a construir 271 habitatges de protecció oficial al Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès. Es tracta d’uns terrenys amb 27.000 metres quadrats d’edificabilitat on ara mateix hi ha camps, i que es troba a tocar de l’estació de Cerdanyola Universitat de Rodalies. La seva urbanització està prevista per al 2026, amb un pressupost de construcció de 60 milions d’euros. La nova promoció també inclou 2.600 metres quadrats de sostre a la planta baixa que es destinaran a activitats comercials.

A dia d’avui ja s’ha comercialitzat sòl del Parc de l’Alba per a desenvolupar més de mil habitatges, combinant-ne de protecció oficial i en règim lliure. L’Incasòl preveu acabar el sòl que hi té disponible, així com el sòl del Consorci del Parc de l’Alba, en uns dos anys.

Més vendes

L’Incasòl també ha venut recentment la parcel·la adjacent a la que ara es comercialitza, on es construiran 283 habitatges socials.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram