La Palma Barberà

Treballadors de la pastisseria recollint el premi. Foto: La Palma

La pastisseria La Palma, que té botigues a Barberà, Sant Cugat i Sabadell, s’ha endut el premi a la millor coca de crema de Sant Joan en el concurs ‘La millor coca de Sant Joan de Catalunya’, organitzat per l’agència de comunicació Sr y Sra Cake, amb la col·laboració del Gremi de Flequers de Catalunya.”Moltes gràcies a tot l’esforç dels nostres pastissers que cada dia s’aixequen tan d’hora per a elaborar un producte excel·lent”, han dit des de l’establiment.

La Palma té més de 65 anys d’història i és una de les pastisseries més emblemàtiques de la comarca. El negoci familiar suma tres generacions de pastissers i destaca per la qualitat dels seus productes, elaborats de manera artesanal. De fet, anteriorment ha guanyat altres guardons per altres productes, com els seus croissants.

Més premis

Pel que fa al concurs de ‘La millor coca de Sant Joan de Catalunya’, en la categoria de coca de llardons ha guanyat la pastisseria Muntada de Castellar del Vallès. Mentrestant, el premi a millor coca tradicional de fruita confitura ha estat per a la pastisseria Pachi Larrea de Castelldefels, el de millor coca creativa per a la pastisseria Brunells de Barcelona i el de millor coca de xocolata per al forn Gil de Barcelona.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram