Pilar Castillejo

Imatge de la campanya de Pilar Castillejo. Foto: X (@PlrCastillejo)

Amb els col·legis electorals tancat, els polítics vallesans, i en especial els que es juguen una cadira al Parlament aquest 12M tenen els nervis a flor de pell. Els dos més destacats són el socialista cerdanyolenc David González, que és el número 23 de la llista del PSC, i la ripolletenca Pilar Castillejo, númer tres de la CUP, per darrere de la candidata Laia Estrada i de la número dos, Laura Fernández.

González és el primer tinent d’Alcaldia de Cerdanyola i actual diputat del Parlament. Per tant, en aquesta ocasió, repeteix a la llista, postulant-se com l’únic dels quatre cerdanyolencs que es presenten a les eleccions que tindrà opcions d’entrar al Parlament, segons les enquestes.

El socialista ha estat votant aquest matí al col·legi electoral de l’Aulari de Can Serra, on se l’ha vist tranquil i sense fer declaracions sobre la jornada electoral.

David González

Imatge d’arxiu de González, primer tinent d’Alcalde de Cerdanyola. Foto: Ajuntament de Cerdanyola

Castillejo també podria repetir al Parlament

D’altra banda, Castillejo, regidora de govern i tinent d’alcaldessa durant vuit anys amb Decidim Ripollet, afronta un paper important aquest 12M. En cas de sortir escollida, seria la seva segona etapa com a diputada al Parlament, ja que el 2016 va ocupar el lloc que havia deixat Antonio Baños.

Aquest matí també ha votat a Ripollet, però, com González, tampoc ha fet declaracions ni als mitjans ni a les xarxes socials, a l’espera dels resultats d’aquesta nit.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram