12M

El creixement a les tres poblacions a les sis de la tarda és d’entre un i dos punts. Foto: Ajuntament de Cerdanyola

El segon avenç de les dades de participació de les sis de la tarda confirma la tendència ascendent de la participació a Cerdanyola, Barberà i Ripollet, en comparació amb el 2021. Amb tot, aquest creixement està sent més moderat que el del matí a les tres poblacions.

Mentre que a Cerdanyola, a la una del migdia es registrava un augment de participació de cinc punts, a les sis de la tarda l’augment ha estat de dos punts. En concret, un 48% dels electors han anat a votar, davant del 46% que ho feia fa quatre anys. Són un total de 21.000 ciutadans, 1.000 més que el 2021.

Tendència similar a Barberà i Ripollet

A Barberà, el creixement ha estat encara més moderat, només d’un punt. Han votat un 44% dels electors, unes 11.000 persones, i el 2021 ho feia el 43%, unes 10.700 persones. Cal recordar que aquest matí el creixement respecte del 2021 era de sis punts.

Pel que fa a Ripollet, que aquest matí registrava el creixement més destacat de les tres poblacions, amb una diferència de set punts respecte del 2021, a les sis de la tarda també confirmava la tendència ascendent de vots, però més moderadament. La participació està dos punts per sobre respecte a fa quatre anys, enfilant-se fins al 43%, davant del 41% del 2021.

Els col·legis electorals estaran oberts fins a les vuit del vespre, quan es procedirà al recompte de vots.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram