reivindicació al CAP

Imatge d’arxiu d’una reivindicació al CAP Fontetes. Foto: Ajuntament

Els cerdanyolencs estan descontents amb l’atenció primària a la ciutat. Així ho transmetia l’Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola, que uneix totes les associacions de veïns, en un comunicat que llegia l’11 de setembre. En aquest escrit demanaven diverses solucions per tenir accés a un millor servei.

“Entre altres, hem perdut el dret a una sanitat pública i de qualitat”, començaven dient. En aquest sentit, destacaven el tancament del CAP Fontetes per part del Govern, les promeses incomplertes de la Generalitat pel que fa a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch, i també problemes generals com l’eliminació de l’atenció primària presencial, les llistes d’espera o la manca de personal de pediatria, entre altres.

Davant d’aquestes queixes, l’associació demanava a l’Ajuntament la creació d’una comissió amb presència veïnal per anar seguint aquests temes i d’un estudi per detectar les mancances sanitàries. Cal recordar, però, que el consistori ha donat suport en diverses ocasions els veïns, sobretot pel que fa a la reobertura del CAP.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram