Abril Zamora interpreta a Dafne, a la seva nova sèrie Todo lo otro. Foto: HBO

Actriu a ‘Vis a Vis’ i a ‘El desorden que dejas’. Creadora i guionista de ‘Señoras del (h)AMPA’ i ‘Élite’. I ara, directora i protagonista, a la vegada, de la seva nova sèrie, ‘Todo lo otro’. La cerdanyolenca Abril Zamora ha llançat aquesta comèdia a la plataforma HBO aquest mes de juny. Una història que narra la vida d’uns joves de 30 anys que no se senten acceptats perquè estan plens de frustracions per relacions i feines precàries.

Amb un total de vuit capítols que protagonitza ella mateixa com a Dafne, Zamora diu que és el projecte més important que ha fet mai perquè els amics de la sèrie “són els meus amics a la vida real i tenir l’oportunitat de treballar amb tanta gent del meu entorn, ha estat fantàstic”.

D’altra banda, Zamora agraeix a HBO i a la productora de la sèrie la confiança que han dipositat en ella: “Han cregut en la meva història i m’han donat llibertat absoluta, sense limitacions artístiques ni creatives, i això, quan fas una cosa tan personal com aquesta, és un luxe”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram