El Centre i Teatre de Sarrià fa enguany 125 anys. Foto: Teatre de Sarrià

El Centre i Teatre de Sarrià, un dels espais culturals sarrianencs més emblemàtics, llançava el passat mes de juliol un crit d’alerta per la seva delicada situació a causa de la pandèmia. Vuit mesos després, tot i les dificultats que segueixen patint, la seva presidenta, Montse Morera, es mostra moderadament satisfeta per haver aconseguit tirar endavant.

Morera explica que la resposta dels socis ha estat clau, ja que han aportat un extra econòmic que ha ajudat molt l’entitat. També ha estat important, afegeix, poder programar actes des de principis d’any, tot i l’aforament restringit, “després de passar un final d’any molt dolent”.

Les bones notícies arriben en un any molt especial, ja que aquest 2021 és el del 125è aniversari del Centre i Teatre de Sarrià. Tot i que la pandèmia ho condiciona tot, està previst organitzar una exposició commemorativa de cara al mes de maig, al mateix temps que es faran samarretes i es programaran diferents actuacions. En paral·lel, queda per firmar el conveni amb el Districte que ha de permetre al Centre i Teatre de Sarrià guanyar estabilitat econòmica. Morera explica que es firmarà d’aquí no gaire, ja que l’acord amb el Districte està tancat.

TORNA L’ÒPERA
D’altra banda, demà torna la temporada dels Amics de l’Òpera de Sarrià, que juntament amb l’Òpera de Cambra de Barcelona inauguren la programació amb l’obra ‘La serva padrona’ de Giovanni Battista Pergolesi, amb les veus de Serena Sáenz i Carles Pachón i la direcció d’escena de Xevi Dorca. Es podrà veure demà, dissabte i diumenge.