L’equip de Can Caralleu que va participar en la Garmin BCN de Triathlon del passat 6 d’octubre va quedar en la 88a posició de la prova, amb un temps de 2 hores, 31 minuts i 46 segons.

A la competició hi participaven 192 equips, per la qual cosa la posició aconseguida per l’equip de Sarrià va ser tot un èxit. D’altra banda, l’equip Fundació Claror va quedar a la posició 167, amb un temps de 2 hores, 51 minuts i 48 segons. La Garmin Triathlon va desenvolupar-se pels voltants del Front Marítim i per la Diagonal (pel què fa als ciclistes), i pel Front Marítim, la Vila Olímpica, els entorns del Parc de la Ciutadella i el passeig de Lluís Companys (en el cas dels atletes).

Aquesta prova està pensada per homes i dones més grans de 18 anys, ja que cap menor d’edat està autoritzat a participar en aquest esdeveniment esportiu.

Tot i l’amenaça de fortes pluges pel dia de celebració i la incertesa de l’organització fins a l’últim moment, la prova es va dur a terme amb normalitat.