Els Mossos d’Esquadra van desallotjar el 28 de febrer el Casal Popular La Tecla, l’antiga oficina bancària situada a la cantonada del carrer Balmes i la plaça de Figuerola que va ser ocupada l’abril del 2016 per un grup de joves del barri. El desallotjament va arribar després que a primera hora d’aquell dia es personessin al local un advocat del Banc Santander, propietari del local, amb una comitiva judicial.

Aprofitant que no hi havia ningú al local, la propietat va aprofitar per canviar els panys. De seguida un grup de persones es van concentrar davant del casal en senyal de protesta.

El mateix dia a la tarda un centenar de persones es van manifestar pels carrers del barri per reivindicar la tasca que durant aquests anys s’ha fet des de la Tecla. La protesta va acabar amb la lectura d’un manifest a la plaça del Consell de la Vila. Des de la Tecla deixen clar que ningú els impedirà “continuar batallant per teixir una alternativa i crear un lloc de trobada entre veïnes i organitzacions”.