El fins ara regidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona, el socialista Daniel Mòdol, s’ha pronunciat en declaracions a Línia Sarrià sobre el trencament del govern entre Barcelona en Comú i el PSC. “Colau és una estafa democràtica”, ha etzibat visiblement molest. “És una pena i una decepció molt gran que un perfil de persona com aquest tingui aquesta responsabilitat”, ha criticat el també fins ara regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

En una entrevista que Línia Sarrià publicarà dilluns que ve, dia 20 de novembre, Mòdol considera que “Colau s’ha permès frivolitzar i no tenir la ciutat com a prioritat”. De fet, el socialista considera que l’alcaldessa “busca la seva promoció personal i utilitza el càrrec com a plataforma per a altres qüestions”. “Això no fa mal al PSC, fa mal a la ciutat”, afegeix Mòdol.

Respecte a la decisió de les bases de Barcelona en Comú de trencar el pacte de govern amb el PSC, Mòdol considera que “s’han ajuntat la indefinició de Colau i la divisió d’aquesta formació i han prioritzat la qüestió nacional”. “Ara tenim el pitjor escenari possible”, conclou Mòdol.