Ramírez (a la dreta) durant la final de la duet tècnic. Foto: RFEN

Les nedadores del Kallípolis van tenir una nova oportunitat per brillar en la prova de les World Series de natació artística que es van disputar a la piscina de Sant Jordi entre el dia 31 de maig i el dia 2 d’aquest mes. Aquesta competició, organitzada per la FINA, va començar el mes de març a París i ha portat les seleccions estatals a Tòquio o Kazan, entre altres. L’última cita de la competició serà entre els dies 14 i 16 d’aquest mes a Budapest.

Paula Ramírez, Iris Tió i Berta Ferreras van ser les tres representants del CNK en la cita de la ciutat, com ho havien estat en les altres. També com en les proves anteriors, la delegació espanyola va aconseguir un botí de metalls més que notable.

El primer dels tres dies va ser especialment productiu per a Ramírez, que va guanyar dues plates: en la rutina de duet tècnic (fent parella amb Sara Saldaña) i en la prova d’equip tècnic, on va aconseguir un metall compartit amb Tió, Ferreras i la resta de companyes de la selecció de Mayuko Fujiki.

L’endemà, de nou, les tres sincronistes del Kallípolis pujarien al segon esglaó més alt del podi gràcies a la seva magnífica actuació en la rutina de Hightlight, amb la música d’AC/DC, mentre que en l’última jornada, de nou amb les tres sincronistes del CNK, es va penjar un bronze en la prova d’equip lliure.