Atletes de tots els nivells van participar en la prova. Foto: Milla de Sarrià

La Milla de Sarrià va tornar a omplir d’atletisme i solidaritat els carrers del barri. El passat diumenge 29 es va celebrar la cinquena edició de la prova.

El passeig Reina Elisenda va ser l’escenari d’una matinal de curses que va arrencar a les 10 del matí amb la cursa de veterans i totes les categories es van anar disputant fins al moment que tothom estava esperant, la cursa de la milla. Alejandro Rodríguez va donar la sorpresa adjudicant-se a l’esprint final contra dos dels grans favorits: Naoufal Erraoui i el guanyador de l’última Milla, Brahim Fateh. Rodríguez va completar el recorregut en 4 minuts i 29 segons, un segon més ràpid que els seus dos acompanyants al podi. Minuts més tard van arribar les vencedores de la categoria femenina. Alba Ojeda va ser la més ràpida, completant el recorregut en 6 minuts i 31 segons. Laura Balcells (6 minuts i 59 segons) i Laia Pallejà (7 minuts i 29 segons) van ocupar els altres dos calaixos del podi.

La prova, un any més, va servir perquè es fes visible la feina d’Aspasim, que en els darrers 75 anys ha atès persones amb discapacitat intel·lectual.

37A CURSA DE L’AMISTAT
Per altra banda, el passat dimecres 1 també es va disputar la 37a edició de la Cursa de l’Amistat, una prova que va portar els participants des del Castell de Montjuïc fins al Tibidabo. Uns 850 atletes van participar en la prova i van recórrer els 16 quilòmetres que separaven dues de les muntanyes més emblemàtiques de la ciutat. José Ramos (1 hora, 4 minuts i 35 segons) i Laia Canut (1 hora, 16 minuts i 30 segons) van ser els més ràpids de la cursa, que per 27a vegada també va servir com a memorial per a Francesc Matés.