L’últim partit del CP Sarrià va ser al camp del Racing Vallbona. Foto: CPS

Ahir es va saber que la Segona Catalana (i totes les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol) s’aturen durant 15 dies per contenir la nova onada del coronavirus. La Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) va anunciar la decisió, que afecta totes les lligues, de categories de formació i absolutes, organitzades per Federacions Catalanes.

Això, per exemple, afecta el derbi que el CP Sarrià i el Sant Ignasi havien de jugar el dissabte 17 a tres quarts de sis de la tarda al Municipal de la Vall d’Hebron. Fins ara, que s’havien jugat dos partits, el nou projecte del conjunt parroquial ha sumat tres punts, gràcies al triomf en l’estrena contra el San Juan Atlético de Montcada (3-0) en una gran estrena a casa. L’equip va marcar a la mitja hora de joc, al primer tram de la segona meitat i a les acaballes del partit.

El CPS mantindria les bones sensacions en el segon partit, al camp del líder, el Racing Vallbona, però els d’Alberto López tornarien de Nou Barris amb les mans buides (2-1). Pablo Alfonso Beguer, amb dos gols, és el jugador més inspirat de cara a porteria en aquest primer tram del campionat, ja que és l’únic jugador de la plantilla que ha marcat en els dos partits oficials que s’han jugat.

El Sant Ignasi, per la seva banda, encara ha de puntuar. L’equip ha perdut les dues primeres jornades (1-0 al camp de l’Europa B i 2-5 en un derbi barceloní contra el CCD Turó de la Peira) i és a la cua del subgrup 2B de la categoria.

Un cop s’aixequin les restriccions (a priori, el darrer cap de setmana del mes) tornaria a posar-se en marxa el calendari.