Un moment de la cursa al passeig de Colom. Foto: Correbarri

Els atletes Carles Castillejo, que va córrer per Nou Barris i Enka Viñas, que ho va fer per Sant Andreu, van ser els guanyadors individuals de la quarta edició del Correbarri, la prova atlètica de 10 quilòmetres que enfronta els districtes de la ciutat.

Més de 4.000 corredors van omplir els carrers de la ciutat diumenge passat, cadascun d’ells amb una samarreta d’un color que representava el districte pel qual competien.

Sant Martí va aconseguir la victòria un any més amb 4.435 punts, i va completar el seu pòquer particular en la competició.

SARRIÀ MILLORA UNA POSICIÓ
Pel que fa als resultats globals del districte, els corredors del districte van millorar els resultats aconseguits el 2014 i es van acostar molt al seu millor resultat.

Els atletes sarrianencs van aconseguir sumar 8.433 punts, una xifra que millora els 9.150 de l’any passat (en aquesta cursa guanya qui té la puntuació més baixa, no pas la més alta), i es van quedar a només 461 punts d’igualar la seva millor classificació històrica, la sisena posició de 2012, que aquest any va ser per a Sants-Montjuïc.