Fateh creua la meta i guanya la Milla. Foto: MdS

Gairebé 1.750 atletes no es van voler perdre la quarta edició de la Milla de Sarrià, que es va disputar el passat 23 d’octubre. D’entre tots aquests corredors, Brahim Fateh i Clara Bosch van ser els més ràpids a completar el recorregut. En un esprint final frenètic, l’atleta de l’ISS l’Hospitalet va derrotar Mohamed Zarhouni i Albert Nogueras, aturant el cronòmetre en 4 minuts i 33 segons.

Per la seva banda, Clara Bosch va ser la primera dona que va creuar la meta. La santcugatenca també va haver de patir de valent per aconseguir la victòria, que també es va decidir a la recta final contra la romanesa Alina Pruteanu. Bosch va guanyar la Milla amb un temps de 6 minuts i 41 segons. La tercera va ser Mercè Vila.

Pel que fa a la Mitja milla (només es va disputar en la categoria prebenjamí), Oriol Òdena va pujar al calaix més alt del podi després de completar el recorregut en 3 minuts i 30 segons. El van acompanyar al calaix Darío Lleó i Ángel Aranda. La més ràpida va ser Carla Rey, que va acabar en cinquena posició a la general.

Després de la cursa, Can Caralleu, un dels organitzadors, va rebre el premi Esport amb valors per la feina que duen a terme amb les persones amb discapacitat intel·lectual i que a la Milla es plasma amb la campanya Correm Junts. Noms com Leo Messi, Àlex Corretja, Ramon Pellicer o Judit Mascó (que va donar la sortida a la Milla 2016) també han col·laborat en aquesta iniciativa.