El bon temps va acompanyar durant tot el dia. Foto: Districte

L’Eix Comercial de Sant Gervasi, Barnavasi, va celebrar el passat dissabte 1 de juny una jornada molt especial. L’associació comercial va tornar a sortir al carrer amb la 22a edició de la Mostra de Comerç de Sant Gervasi, tot i que en aquesta ocasió la cita va ser més especial, ja que també es va celebrar el 35è aniversari de l’entitat.

Així doncs, al llarg de tot el dia els veïns del barri, i els que van venir d’altres punts del districte i la ciutat, van poder gaudir de la mostra, que va estar ubicada durant tot el dia al carrer Muntaner, entre la plaça de la Bonanova i la Ronda General Mitre. La mostra va tenir habilitats sectors específics per als diferents tipus de comerços i també es va muntar una zona lúdica i de jocs en un tram del carrer.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Una de les grans novetats d’aquesta edició va ser la carpa del 35è aniversari, que va acollir l’exposició fotogràfica antològica ‘35 anys de Barnavasi, 35 anys de Sant Gervasi’. Gràcies a les fotos de l’exposició, la gent va poder recordar la història d’aquest emblemàtic eix comercial i la seva evolució des de la seva fundació, ara fa 35 anys, fins a l’actualitat.

Per últim, una altra de les activitats del dia va ser la recollida d’aliments per a la campanya ‘La Fam no fa vacances’.