Jordi Martí, durant la roda de premsa. Foto: JxCat

Junts per Catalunya va exigir ahir al govern municipal un compromís ferm per fer la biblioteca de Sarrià, un equipament que consideren “prioritari pel conjunt de la societat sarrianenca”.

En una roda de premsa celebrada a la plaça de Sarrià, a davant del solar on està previst que es faci la biblioteca, Jordi Martí, portaveu de la formació a l’Ajuntament, va afirmar que la reivindicació és per a un “equipament bàsic, dels més importants del barri i per a tot el districte”. Martí va ser molt crític amb el regidor Albert Batlle, del qui va dir que “si es veu incapaç de tirar endavant aquests compromisos que plegui i deixi pas a un altre regidor que sigui capaç”. “La biblioteca de Sarrià és el projecte estel·lar i no ens podem permetre el luxe de no disposar d’aquest equipament”, va afegir Martí, que va reclamar que la licitació es faci aquest any per poder tenir l’equipament fet el 2023, abans que acabi el mandat.

CRÍTIQUES A L’ACTE DEL 23 DE JULIOL
En paral·lel, el portaveu de Junts per Catalunya també es va mostrar molt crític amb l’acte que hi ha previst per al 23 de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Jordi. I és que la setmana passada Batlle va explicar, durant l’Audiència Pública, que el dia 23 està previst fer un acte per mostrar el compromís del govern municipal i dels veïns amb la biblioteca. “El govern vol fer un acte reivindicatiu d’una cosa que només depèn d’ells. Això vol dir que no governen i amaguen la seva gestió”, va criticar Martí. És per això que va demanar la suspensió de l’acte perquè “és una burla a la ciutadania”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram