El Mercat de Sarrià està d’enhorabona. Celebra el seu 100è aniversari i durant tot l’any organitzarà activitats per a tota la família, a més d’oferir dies amb preus més baixos. Tota una sèrie d’actes per posar la cirereta a un any cabdal en la història del Mercat.

No és insòlit, però tampoc és habitual que institucions de la ciutat arribin al centenari. Per tant és una efemèride que s’ha de celebrar. Sobretot tenint en compte els temps que corren i la crisi que va empastifant-ho tot. Molts eixos comercials de la ciutat estan passant per importants penúries. El fet de no tenir una marca multinacional a darrera torna més vulnerables a les petites botigues de bar-ri. Moltes vegades l’única sortida és associar-se, però aquesta solució tampoc és infal·lible.

En aquest sentit, els mercats tenen un avantatge molt clar. És que, malgrat els avenços tecnològics, la gent continua anant a comprar al mercat. I, en aquesta època de crisi, potser més; ja que els preus als supermercats es disparen, mentre la qualitat dels productes minva. Els mercats, amb la crisi, han pogut posar en valor la qualitat dels seus productes i el segell d’un estil casolà, proper, convertint-se en un veí més del barri. Aquest és el repte del Mercat de Sarrià per al futur, continuant en la bona línia que l’ha dut a celebrar 100 anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram