El nou orgue de Sant Vicenç de Sarrià ja s’ha estrenat. Foto: Twitter (@PratNur)

L’església de Sant Vicenç de Sarrià va estrenar a mitjans de novembre el seu nou orgue en un acte on va assistir l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella.

L’orgue ha estat construit pel prestigiós orguener Albert Blancafort i està previst que es faci servir durant les litúrgies i els concerts. L’instrument té 2.577 tubs distribuïts en 40 registres i tres teclats i pedal. A l’acte d’estrena del nou orgue hi van participar els organistes parroquials, l’Orfeó Sarrianenc, el Cor de cambra Dyapason i les colles de cultura popular de Sarrià.

CONCERTS
La qualitat de l’orgue es va poder comprovar el passat 24 de novembre durant el concert de Juan de la Rubia, l’organista titular de la Basílica de la Sagrada Família. El concert va omplir l’església de Sant Vicenç en el que va ser una jornada rodona gràcies a l’enorme talent de de la Rubia.

El pròxim 15 de desembre l’orgue passarà la segona prova amb el concert que oferirà Montserrat Torrent. També hi ha dos concerts més programats, el de Bernat Baibé el 19 de gener i el de Manuel Rodríguez el 2 de febrer. Baibé i Rodríguez estaran acompanyats, respectivament, pels trompetistes Marcos Faus i Marc Monzonis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram