El bus a demanda ha estat un èxit a Torre Baró. Foto: Ajuntament

L’èxit de la posada en marxa del bus a demanda al barri de Torre Baró (Nou Barris), on des de fa uns mesos els veïns tenen a la seva disposició un servei de minibús gairebé personalitzat, ha provocat que l’Ajuntament es plantegi estendre el model en altres punts de la ciutat que tenen una mobilitat complicada a causa del seu desnivell. Una d’aquestes zones podria ser la dels barris de muntanya del districte.

A finals d’agost, durant una compareixença davant dels mitjans per valorar el funcionament del bus a demanda a Torre Baró, la regidora de mobilitat i responsable de TMB, Rosa Alarcón, va afirmar que havia estat “una grata sorpresa” veure la ràpida adaptació dels veïns de Torre Baró al nou servei. Tot seguit, Alarcón va apuntar com a possibles llocs per expandir aquest servei els barris de muntanya de Sarrià-Sant Gervasi i també d’Horta-Guinardó. Tot i això, de moment no hi ha cap decisió presa i la idea es troba en una fase embrionària.

APLICACIÓ O PER TELÈFON
L’aposta del consistori pel bus a demanda suposa personalitzar el servei per a l’usuari, que poden reservar el viatge a través d’una aplicació o per telèfon de forma gratuïta. Tot seguit, el minibús els recull a la parada i a l’hora que l’hagin demanat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram