El combinat espanyol és un dels més forts del món. Foto: RFEN

Berta Ferreras, Paula Ramírez i Iris Tió són les tres nedadores del CN Kallípolis que han estat incloses en la llista que la seleccionadora espanyola de natació artística, Mayuko Fujiki, va donar el passat dia 25 de juny per competir al Mundial que es disputarà a Gwangju (Corea del Sud) durant aquest mes.

Està previst que la delegació de natació artística viatgi cap a aquesta localitat, una de les més grans del sud del país, el pròxim diumenge 7, per adaptar-se a la nova hora i acabar d’ajustar els darrers detalls de totes les rutines. La competició de l’antigament coneguda com natació sincronitzada es posarà en marxa el pròxim divendres 12 (el dia que arrenca aquest 18è Mundial).

Una de les grans aspirants a guanyar una medalla d’or és Berta Ferreras, ja que participarà en la modalitat de duet mixte. La nedadora també formarà part del conjunt que lluitarà pels metalls en les proves d’equip i de highlight, segurament la modalitat més espectacular.

Ramírez, per la seva banda, és una de les seleccionades per a la modalitat de duet (juntament amb la cap de files, Ona Carbonell, i Sara Saldaña) i també formarà part de les proves d’equip i de highlight. Tió, per últim, disputarà les rutines d’equip i de highlight.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram