Imatge de l’entrada del restaurant Ribs. Foto: Google Maps

Un centenar de clients del restaurant Nuba, situat al número 12 del carrer del Doctor Fleming, al barri de Sant-Gervasi Galvany, van haver de ser evacuats el passat dia 4 de gener per un incendi força vistós originat al local de baix, el restaurant d’estil americà Ribs, segons va informar BTV.

Els empleats del restaurant Ribs, que en aquell moment ja estava tancat però encara quedava personal netejant la cuina, van haver d’avisar els serveis d’emergència a quarts d’una de la nit després que una combustió a la zona dels fogons provoqués un núvol de fum al pis de dalt, on hi ha el restaurant Nuba.

CAP FERIT
En aquells moments el restaurant Nuba acollia una festa privada que reunia un centenar de persones, tot i que en un primer moment es va parlar que havien estat 400 les persones desallotjades. La informació, segons va explicar BTV, va ser desmentida pels bombers. Tots els evacuats van poder sortir amb tranquil·litat del local i, tot i el desplegament policial i de serveis mèdics, ningú va necessitar assistència mèdica.

Aquests dos restaurants són a la zona d’oci del parc Piscines i Esports que hi ha al carrer Doctor Fleming.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram