La cultura popular, una de les protagonistes de la Festa Major. Foto: Twitter

Sarrià està de Festa Major. Des de divendres passat els sarrianencs i sarrianenques estan gaudint de la seva diada, que va arrencar divendres passat amb el pregó artístic compartit de Marc Carrizo, Marc Sastre, Blai Juanet i Oriol Pla que va tenir lloc a peu de carrer de la plaça del Consell de la Vila. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ada Colau, que va ser rebuda amb crits d’”independència” durant la seva intervenció. Una estona abans les coreografies dels joves de l’escola de dansa Yisbell van servir per donar la benviguda a les entitats.

El mateix divendres també es va fer la presentació de la III Batalla per Sarrià, mentre que el vespre i la nit el protagonisme va ser per als diferents sopars populars i de veïns i els concerts de Me and the bees i Les Sueques de l’Alternativa de Sarrià i els del Pony Pisador i LURY & The Wise Men, que van tenir lloc a la Casa Orlandai.

Dissabte la Festa Major va continuar amb molta intensitat. Al llarg del matí es van celebrar diferents proves esportives i la diada castellera, mentre que a la tarda i al vespre va arribar l’hora de la cercavila de Festa Major, la Xocogresca, la correvila amb tabalada i el novè sopar de cul a terra. La jornada es va allargar fins a les tres de la matinada amb diferents concerts.

Entre diumenge i ahir el programa va tornar a estar farcit d’activitats. El concurs de paelles, la trobada gegantera, la visita als balcons del barri amb mostres d’artites o la vetllada musical ‘Amb la música al cor de Sarrià’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram