Les noves línies que passaran pel districte són la V11 i la V13. Foto: Arxiu

Al llarg d’aquest mes d’octubre arrencarà el procés participatiu per tal que les entitats i els veïns puguin participar en la implantació de la quarta fase de la nova xarxa de bus.

Està previst que el pròxim dia 26 es convoqui una sessió informativa adreçada a tot el veïnat afectat i, de manera especial, a la gent gran. La sessió tindrà lloc al Centre cívic Vil·la Florida. Des del Districte expliquen que “el procés participatiu tindrà una durada de 3 mesos i les accions previstes inclouen reunions de la comissió de seguiment de la nova xarxa de bus i del grup de treball de transport públic del Pacte per la mobilitat”. També, afegeixen, es durà a terme “una enquesta entre els usuaris de les línies que s’han de substituir per detectar les millores que cal fer en el servei quan es despleguin les línies noves”. Es tracta de les línies V11 i V13.

Per altra banda, el Districte també impulsarà una campanya informativa que consistirà a “instal·lar espais d’informació als principals equipaments situats al llarg dels itineraris de les futures línies”, al mateix temps que “s’organitzaran sessions territorialitzades amb els principals agents socials de cada districte o barri afectat, obertes a tot el veïnat.”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram