Imatge de la casa del carrer Canet que ha estat ocupada. Foto: Google Maps

El grup municipal de CiU, a través del seu regidor Jordi Martí, que també és el president del Consell del Districte, va denunciar a mitjans de setembre “l’okupació de tres finques, de propietat pública i privada, al districte”.

Les finques ocupades, segons denuncia Martí, són al número 15 del carrer Canet i al número 2 del carrer Tres Reis -les dues privades- i una altra de titularitat pública al carrer Isaac Albéniz número 16.

En declaracions a Línia Sarrià Sant Gervasi, Martí ha lamentat que la seva interpel·lació al govern “no ha obtingut cap resposta”. “De fet, es tracta d’un govern que no respon, ja que de 200 preguntes que hem presentat només n’han contesta una”, afirma. Martí considera que, tant des del govern com des del Districte, es “vol minimitzar aquesta problemàtica, tot i que hi ha veïns que s’han adreçat a nosaltres per queixar-se d’aquesta situació”, i afegeix que tampoc espera cap resposta “perquè aquest govern és amic dels okupes”.

EL GOVERN HO ESTUDIA
Per la seva banda, des del Districte han assegurat a aquesta publicació que de moment estan “en una fase, conjuntament amb els serveis socials, d’estudiar quina és la tipologia de l’okupació per veure quines actuacions i mediacions s’han de fer”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram