Vallvidrera i Mas Sauró són un dels nuclis que estan de festa. Foto: Districte

El mes de setembre és sinònim de Festa Major al districte, especialment als barris de muntanya. I és que, des de principis de mes, Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes s’omplen d’activitats i actes festius organitzats per les entitats i els veïns dels diferents nuclis urbans.

Aquest és el cas, per exemple, de la Festa Major de Vallvidrera i Mas Sauró, que del 4 al 13 de setembre i diumenge 20 de setembre ha proposat i proposarà exposicions, cinema a l’aire lliure, esmorzars populars, curses per Collserola, jocs infantils, xocolatades, paelles populars i la tradicional Fira agrícola de Collserola amb els seus productes ecològics i artesans.

En la mateixa línia, del 4 al 6 de setembre els nuclis urbans de la Font del Mont i de Mas Guimbau-Can Castellví s’han engalanat per rebre la seva Festa Major, farcida d’activitats refrescants i espectacles per gaudir en família. I aquest any, per primera vegada, el nucli urbà del Rectoret celebrarà dues Festes Majors.

Per altra banda, qui també està de festa aquests dies és el Farró. Des de dijous passat i fins al 19 de setembre, el barri viu la seva festivitat amb un programa farcit d’activitats, des de les tradicionals i les clàssiques, com les havaneres, les sardanes, els vermuts populars o la concentració de 600, passant per les noves, com la campanya de socialització dels gossos i els seus tallers interactius.

Mentrestant, Sarrià ja escalfa motors per celebrar la seva festa. Enguany serà del pròxim 2 a l’11 d’octubre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram