El festival combina la creativitat i el foment del civisme. Foto: Visual Decibels

El Casal de Joves Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte, va posar en marxa el passat 18 de maig el festival de videoprojeccions VisualDecibels, que està adreçat a tots els joves de la ciutat i que acabarà el 17 de setembre.

Aquest festival té dos objectius principals: d’una banda, pretén promocionar i valorar el talent jove, i de l’altra engegar una campanya de sensibilització sobre el civisme i la convivència al districte, centrada en el soroll, la neteja, la diversió i el descans del veïnat a la nit. El festival té, especialment en el cas del barri de Sant Gervasi, la voluntat de sensibilitzar sobre la convivència entre la xarxa de locals d’oci nocturn, els clients d’aquests establiments i els veïns.

ELS VÍDEOS
El festival té com a objectiu aconseguir reunir vídeos de qualitat, independentment de les seves qualitats tècniques. Han de ser vídeos breus, de com a molt un minut de durada, amb un missatge clar i que convidi al públic a reflexionar sobre el seu impacte en la vida del barri.

Per poder participar en el festival, que està obert a tothom, cal penjar el vídeo que s’elabori a un canal de Youtube o Vimeo i compartir l’enllaç al web del festival.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram