L’Òpera en Ruta ja és un clàssic del districte. Foto: Ajuntament

Per quart any consecutiu la iniciativa Òpera en Ruta està omplint aquests dies el districte d’un seguit d’activitats relacionades amb aquest gènere artístic. Des del passat dia quatre, i fins al pròxim dia 17, diferents equipaments del districte han acollit i acolliran els concerts i les activitats d’una iniciativa que, amb la seva quarta edició en marxa des de fa una setmana, està del tot consolidada.

La inauguració de l’edició d’enguany va tenir lloc dilluns passat al Centre Cívic Pere Pruna amb una conferència de l’historiador Enric Calpena. L’endemà el calendari va incloure les presentacions del llibre ‘La família en l’òpera’ i de l’Associació de Liceistes del 4t i 5è pis. Fins avui, els actes més destacats de l’Òpera en Ruta han estat un parell de conferències de dimecres passat, el concert d’àries a càrrec dels alumnes becats de la Fundació Victoria de los Ángeles, l’itinerari guiat ‘La ruta de l’òpera’, l’espectacle familiar ‘D’òpera en òpera’, el concert ‘Els rols de la mezzo. De Mozart a Verdi’ i el passeig amb els personatges de l’òpera.

VICTORIA DE LOS ÁNGELES
Un dels aspectes més destacats d’aquesta edició és que permet l’aproximació a l’obra de la soprano i cantant d’òpera Victoria de los Ángeles, gràcies a la programació de diferents activitats que arrenquen aquesta setmana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram