Imatge de la festa del passat 12 de desembre. Foto: Teatre de Sarrià

Aquest dissabte el Teatre de Sarrià quedarà oficialment inaugurat, després que la seva remodelació acabés a mitjans del passat mes de desembre, amb la celebració d’una gala que començarà a les vuit del vespre.

La jornada comptarà amb les actuacions d’Enric Arguimbau, Barcelona Dance Center, Miquel Bonet, Pep Bou, Coco Comín, Anna Güell, Impro Barcelona, Josep Maria Mas, Sergi Mateu, Assunto Nese, Joana Pons, Carles Puig, Marc Sala, Tito’s Màgic, Tortell Poltrona i Teresa Udina. El conductor de l’acte serà Marcel Gorgori i hi assistiran el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; l’alcalde, Xavier Trias; el rector de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià, Manuel Valls; el regidor del Districte, Joan Puigdollers i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, Maria Àngels Torras.

Ara fa pràcticament un mes ja es va celebrar una festa de reobertura d’aquest equipament, on la presidenta del Centre Parroquial de Sant Vicenç de Sarrià, Montserrat Morera, va voler destacar l’alegria que suposa haver aconseguit acabar l’obra i el repte que serà començar la gestió del teatre. L’acte va estar dedicat a les persones que amb el seu suport econòmic han fet possible la remodelació i, especialment, a tots aquells que van participar en la campanya ‘Apadrina una butaca’.

Durant la celebració, el mossèn Manuel Valls, rector de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià, va demanar que el Teatre sigui un punt de trobada de persones i entitats amb sensibilitats diferents, mentre que Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, va esperonar els presents a convertir el Teatre en un centre de referència per a la cultura popular.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram