A partir de demà i fins al dia 21 de gener la Casa Sagnier, al carrer Brusi, acollirà la 15a Trobada de Representants d’Alumnes de Secundària de Sarrià-Sant Gervasi (TRAS).

L’objectiu de la trobada és dotar la figura del delegat i la delegada d’importància i protagonisme i, al mateix temps, donar-los l’oportunitat de conèixer i intercanviar experiències amb representants d’altres instituts. La trobada també busca aconseguir generar un espai de formació, reflexió i opinió relacionat amb la realitat actual dels joves i canalitzar propostes d’interès per tal de traduir-les en experiències i debat, tant a dins com a fora de la TRAS.

La trobada s’organitzarà amb tres aules de treball amb diferents temàtiques. Els alumnes de tercer i quart d’ESO treballaran ‘Les xarxes socials i el bon ús del web 2.0’, ‘Com ho veus? Taller sobre l’alcohol’ i ‘Educació no sexista i prevenció de les violències de gènere’. D’altra banda, els de primer i segon treballaran “Les xarxes socials i el bon ús del web 2.0”, “Rumorologia” i “Educació no sexista i prevenció de les violències de gènere”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram