Una imatge del correfoc de l’any passat. Foto: Ajuntament

Des del passat dia 3 d’octubre i fins al pròxim diumenge dia 12 la vila de Sarrià està de Festa Major.

Un any més els sarrianencs estan gaudint d’una programació farcida d’activitats per a tots els públics, gustos i edats. Les mostres de cultura popular, diferents concerts, les activitats infantils, els torneigs esportius, teatre, balls i els sopars populars, entre d’altres, estan fent gaudir durant aquests dies els sarrianencs que, des dels seus carrers o des de les seves entitats, organitzen dinars i sopars populars per viure i compartir les festes des del carrer.

Els gegants, els castells, les cercaviles, la baixada de carros, les sardanes, les havaneres i el correfoc són tradicions que tampoc estan faltant ni faltaran aquests dies, de la mateixa manera que altres clàssics com el Piromusical, que servirà per tancar la festa aquest diumenge, repeteixen un any més.

Una altra de les activitats destacades serà la Cercavila de Festa Major de les Escoles, que tindrà lloc divendres de deu del matí a una del migdia. Sortirà de la plaça de la Vila i hi participaran tots els centres públics i concertats del Districte amb balls de Festa Major, gegants, capgrossos, diables i balls tradicionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram