Vicençs i Rosers s’enfronten per segon any consecutiu. Foto: Batalla X Sarrià

Vicençs i Rosers, els dos equips participants, tornen a ser alguns dels protagonistes de la Festa Major d’enguany gràcies a la segona edició de la Batalla x Sarrià, una de les activitats que vol ser l’eix d’aquests deu dies de festa i un altre motiu per sortir al carrer.

La competició, que s’organitza de forma que està oberta a persones de totes les edats que s’hi vulguin apuntar amb tots els seus amics, veïns i coneguts, programa diferents proves com ara un joc de pistes per Sarrià, un concurs de triples, una prova cooperativa, una cursa de sacs, una competició de bitlles catalanes, un concurs de menjar flams, la IV Baixada de carros, una prova de foc… A partir del resultat de les proves, l’equip que sumi més punts serà el guanyador de la II Batalla per Sarrià.

Divendres passat es va donar el tret de sortida a la competició a la plaça de la Vila, on tots dos equips van arribar junts per fer la presentació de la segona edició, que va tenir lloc davant la seu del Districte. Durant l’acte, els Rosers van tornar el trofeu guanyat l’any passat i es va fer l’hissada de banderes dels equips.

L’endemà va tenir lloc la primera prova de la competició, la Prova cooperativa, on cada equip va haver de transportar, muntant una cadena, una pila de menjar i altres materials a través d’un extrem a l’altra de la Plaça de la Vila. Diumenge es va celebrar la segona i última prova fins al moment. El Llançament de rodes, que es va fer al Desert de Sarrià, va consistir que cada equip havia d’aconseguir enviar les rodes tan lluny com fos possible. Després de la celebració d’aquestes proves, la classificació està liderada per l’equip dels Rosers per quatre punts a dos. La pròxima prova de la competició serà dijous a la plaça de Sarrià a partir de les set de la tarda.

Aquest tipus de competició, que ja s’organitza en altres poblacions de Catalunya, neix amb la voluntat de convertir-se en una tradició i consolidar-se en el programa de festes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram