El teatre regala les velles butaques als veïns. Foto: Teatre de Sarrià

Un teatre centenari en plena remodelació. Aquest és el lema actual del Teatre de Sarrià, que aquest mes de juliol ha entrat en la tercera i última fase de les obres, les quals està previst que finalitzin abans d’acabar l’any.

L’última fase de la remodelació ha començat amb el desmuntatge de les velles butaques, originàries de l’antic cinema Spring. Un desmuntatge, però, poc convencional. I és que el teatre ha decidit regalar gratuïtament els vells seients als veïns que els volien. Una iniciativa que s’ha dut a terme per evitar que es perdi el valor patrimonial d’unes butaques històriques.

Fonts de la junta del teatre han explicat a Línia Sarrià que ahir ja s’havien esgotat totes les butaques aprofitables –un centenar–, de tal manera que la idea ha estat tot un èxit.

De fet, les butaques s’estan convertint en el símbol de la remodelació. I és que, paral·lelament, el teatre ha engegat una campanya que, sota el lema Apadrina una butaca, vol recollir suports econòmics per pagar la reforma. Per 300 euros es pot apadrinar una de les noves butaques, que portaran el nom dels col·laboradors, i contribuir així a poder fer realitat el canvi de tot el pati de butaques. A hores d’ara, una setantena de persones ja han apadrinat el seu seient, una xifra que des de la junta valoren molt positivament.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram