Un total de 20 informadors recorreran al llarg d’aquest mes de març les més de 4.500 terrasses de bars i restaurants que hi ha a tota la ciutat. Aquesta actuació s’emmarca en la campanya informativa que vol dur a terme l’Ajuntament per explicar la nova ordenança de terrasses que va entrar en vigor el passat 1 de gener.

Aquesta nova ordenança unifica en una sola llei les 17 normatives que existien a la ciutat fins al moment i se centra en la millora de la circulació dels vianants per les voreres on se situen les terrasses. Els informadors de l’Ajuntament comprovaran si la terrassa en qüestió compleix les especificacions de la nova normativa, que té com a prioritat garantir l’accessibilitat a les persones amb deficiències visuals, els cotxets o les cadires de rodes perquè no tinguin problemes a l’hora de circular per les voreres.

L’ordenança, a més, prohibeix que alguns elements adossats a la façana, com ara faristols, jardineres o taules auxiliars, es col·loquin fora del perímetre de la terrassa. Pel que fa als paravents laterals, només es podran col·locar en dos costats simultàniament i els ancoratges no podran estar fixats a terra permanentment.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram