El districte de Sarrià- Sant Gervasi es converteix en l’epicentre de les relacions empresarials i ho fa amb la celebració del primer Networking Breakfast. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció i el creixement empresarial.

El regidor del Districte, Joan Puigdollers, destaca que l’objectiu és “posar en comú les diferents sinergies que permetin que activitats econòmiques, formatives i científiques es coneguin entre elles i treballin juntes”.

L’activitat s’emmarca en el projecte del Districte del Coneixement de Sarrià-Sant Gervasi, que porta a terme un programa d’esdeveniments de networking empresarial amb una programació de caràcter mensual. El projecte, en el qual es treballa des de finals de l’any 2012, engloba a un total de 140 professionals de 80 empreses i institucions diverses, entre les que es troben els principals agents acadèmics, sanitaris i econòmics del districte.

Així els Networking Breakfast tenen lloc a diferents escenaris empresarials i institucionals del districte, de 08:30 a 10:00 h, i permeten el foment de la relació entre els diferents agents del capital relacional del districte, l’actualització sobre temàtiques d’interès comú, la promoció de les empreses del districte i també compartir experiències i coneixements.

El motiu pel quan s’ha elegit Sarrià-Sant Gervasi per fer aquestes activitats és perquè té un alt dinamisme empresarial. Compta amb 32.237 activitats professionals registrades, cosa que suposa un índex de densitat empresarial de 221 empreses per cada 1.000 habitants, on destaca especialment el sector serveis. Per tant, el districte és la seu del 23’1% de les empreses de tecnologia i coneixement de Barcelona i mou un volum de vendes mitjà de 250.000 euros.

Aquesta iniciativa va en la línia dels objectius estratègics de ciutat que es promouen des de la plataforma de creixement econòmic de la ciutat, Barcelona Growth, com són impulsar el desenvolupament empresarial, atraure talent i inversions i potenciar la projecció internacional de Barcelona.

Foment de la ciència

A més de les activitats empresarials, el projecte Districte del Coneixement també acull la final espanyola de la First Lego League, en la qual participaran 6.500 joves, de 10 a 16 anys d’arreu de l’Estat, que dissenyaran, construiran i programaran robots LEGO sota la temàtica dels desastres naturals. Els finalistes optaran a participar a escala internacional amb més de 25.000 estudiants de 70 països per al foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves.

El Districte també ha acollit el primer torneig de robòtica amb l’objectiu d’estimular els alumnes cap a la ciència i introduir nous aprenentatges en el currículum escolar en forma de crèdit de síntesi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram