Barcelona és esport. I també solidaritat. En la línia d’altres cuses noves de trinca com el Cros 3 Turons, el pròxim 2 de març la ciutat contemplarà el naixement d’una nova prova atlètica que recorrerà els seus carrers i avingudes. La Barcelona Magic Line, una marxa solidària no competitiva, recorrerà set turons de la ciutat amb finalitats benèfiques i socials.

La competició tindrà dos recorreguts. Un de més exigent, de 30 quilòmetres i que sortirà del parc de les Aigües, i un altre que s’iniciarà a Vallvidrera, de 20 quilòmetres. La sortida de la modalitat curta recorrerà els seus primers trams pel districte de Sarrià-Sant Gervasi. El primer turó al qual s’enfrontaran els participants de la modalitat de 20 quilòmetres serà el de Sant Pere Màrtir, amb una altitud de 400 metres. Cada turó té afegida una causa solidària, i en concret, el puig de Sant Pere Màrtir està dedicat a la infància hospitalitzada.

Els participants descendiran per les Corts i el districte de Sants-Montjuïc per acabar arribant a la muntanya màgica, dedicada en aquest esdeveniment a les persones sense llar. La competició finalitzarà a la plaça de la Catedral, després de pujar al mític Mont Tàber, dedicat a les persones dependents.

Pel que fa als participants de la modalitat de 30 quilòmetres, els corredors hauran d’ascendir als turons de la Creueta del Coll, el del Carmel i el de la Rovira, que representen a la cooperació internacional, a la recerca biomèdica i a les emergències socials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram