Els infants i joves de Barcelona podran gaudir de 160.200 places per a la pràctica de l’esport durant aquest curs 2013-2014, tant en horari escolar com en horari extraescolar. Aquesta oferta forma part del Pla Barcelona Esport en Edat Escolar, una eina de promoció i foment de l’esport entre infants, adolescents i joves de Barcelona.

Enguany el pla de l’esport dins l’horari escolar, sota el nom de L’escola fa esport a la ciutat, ha vist augmentada la seva demanda en un 17% respecte de l’any passat. D’altra banda, el Pla d’Esport fora d’horari escolar de Barcelona intervé sobre l’oferta extraescolar amb aquella part d’infants i adolescents que han adquirit l’hàbit de fer activitats esportives durant el seu temps lliure.

L’objectiu del programa és transmetre valors com la companyonia, la solidaritat o el treball en equip, mitjançant experiències esportives en diversos espais de la ciutat. A més d’aquesta oferta esportiva, la campanya inclou altres actuacions en relació a la formació de professionals de l’àmbit esportiu.

L’oferta esportiva de Barcelona també s’articula entorn dels programes Esquitxa (de 0-3 anys), Mou-te (de 3 a 6 anys), Descobrim l’esport (de 6 a 12 anys), i L’esport inclou (amb infants i joves discapacitats).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram