L’Ajuntament ha fet una sèrie de microactuacions per millorar espais concrets de l’espai públic i alguns equipaments de districte.

Gràcies a la bona gestió del pressupost 2012, el consistori ha pogut disposar de prop de 4.679.900 euros que ha invertit en aquest paquet d’actuacions de millora de l’espai públic i els equipaments als deu districtes

En total es duen a terme 63 actuacions a tots els territoris, per millorar carrers i places, amb nova pavimentació, l’arranjament de voreres, peatonalització,

nous jocs infantils, bancs, arbres, nous accessos, semaforització, neteja i desbrossament de solars, millora de zones enjardinades, renovació d’espais concrets d’alguns equipaments com centres cívics, petanques i casals; accessibilitat i instal·lacions energètiques, i la creació de nous equipaments com un nou punt verd.

A Sarrià-Sant Gervasi s’inverteixen 450.000 euros per millorar l’espai públic i els equipaments del districte, amb actuacions destacades a la Via Augusta, l’avinguda Príncep d’Astúries, passeig de la Bonanova, carrer Doctor Fleming, carrer Reis Catòlics, i els centres cívics Casa Orlandai i Casa Sagnier, i els casals de gent gran de Can Fàbregas i Can Castelló.

S’han dut a terme millores de pavimentació i voreres: a la vorera del carrer Margenat, entre Via Augusta i el carrer Carrasco i Formiguera; a la mitjana de la Via Augusta entre avinguda Príncep d’Astúries i el carrer de Sant Eusebi, a la calçada del carrer Espinoi i c. Hurtado; a la calçada del carrer Capella de Can Caralleu; als carrers de Can Mora, Monestir i Pere II; i al barri de les Tres Torres.

S’han instal·lat elements de mobiliari urbà i s’han reposat els bancs del passeig de la Bonanova, s’han subministrarat els jocs infantils de la plaça Germans Rubió i s’han instal·lat fitons flexibles per diversos indrets del districte, a més d’una barana per al carrer Reis Catòlics. Aquestes actuacions tenen un cost de prop de 322.000 euros.

Específicament a Vallvidrera, s’ha pavimentat i millorat el drenatge de la rampa de Can Fortuny, s’ha actuat a l’espai annex de la drecera de Vallvidrera, 45, s’han millorarat els vials del camí de Can Castellví, carrer Belladona i carrer Baladre, s’han adquirit barreres de protecció de contenidors i s’ha col·locat una barana al tram del Camí Reineta entre els números 3 i 13. Aquestes actuacions tenen un cost de prop de 77.000 euros.

També s’han dut a terme millores en equipaments, com ara la instal·lació de sistemes d’evacuació al casal de gent gran Can Fàbregas i Can Castelló, i als centres cívics de Casa Orlandai i Casa Sagnier. Aquestes actuacions han requerit una inversió de més de 51.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram